Transport si retururi

Procedura de retur a magazinului online www.bebeto.ro

Dacă te răzgândești în legătură cu comanda nu este nicio problemă, ai dreptul să returnezi articolul/articolele comandate iar noi îți vom inapoia banii înapoi.

  • Nu se pot restitui produsele folosite, deteriorate sau care prezintă urme de purtare.
  • Orice retur care nu respectă politica de retur a magazinului bebeto.ro poate fi refuzat!
  • Produsele pot fi returnate indiferent de motiv in maxim 14 zile calendaristice de la data expedierii din depozitul Bebeto! 

  Procedura de retur a produselor.

            În cazul în care doriți să returnati produsul este necesar să urmați următorii pași:

  1. Contactați magazinul nostru prin mesaj pe pagina de Facebook (Scrie Mesaj), email (contact@bebeto.ro ) sau telefonic la  0770623830 Personalul nostru va răspunde în cel mai scurt timp, orarul nostru fiind următorul: Luni-Vineri 09.00- 15.00 . Menționați că doriți un retur de produse.
  2. Veți primi o notificare prin email, sms sau telefonic care confirmă cererea de retur
  3. Între timp vă rugăm să ambalați produsul în ambalajul original, cel de la primire.
  4. După ce coletul ajunge la noi acesta va fi verificat, pentru ca produsele să nu prezinte urme de uzură sau să nu fie deteriorate/purtate. 
  5. Va rugam sa ne acordati un termen de 15 zile de la data primirii coletului pentru solutionarea returului dvs.
  6. Produsele care fac parte din categoria Lichidare Stoc NU beneficiaza de retur gratuit!

Procedura de retur - restituirea banilor aferenti comenzii.

            În cazul în care doriți să returnați produsul este necesar să urmați următorii pași:

 1. Contactați magazinul nostru prin mesaj pe pagina de Facebook (Scrie Mesaj), email (contact@bebeto.ro ) sau telefonic la  0770623830  Un operator va trimite către Urgent Cargus România, firma de curierat, o cerere de ridicare a coletului retur.

 2. Va rugam sa completati datele din formularul de retur, aflat in interiorul coletului.

 3. Între timp vă rugăm să ambalați produsul in ambalajul original, cel de la primire. Curierul va reveni în 2-3 zile de la data confirmării cererii de retur ca să ridice coletul de la adresa menționata pe colet.

 4. După ce coletul ajunge la noi acesta va fi verificat, pentru ca produsele să nu prezinte urme de uzură sau să nu fie deteriorate/purtate, și în scurt timp se vor pune banii în contul bancar furnizat de client.

 5. NU se va returna costul transportului. De asemenea în cazul în care pachetul conține produse cadou, promoții, etc, se vor returna și acestea împreună cu produsele. Dacă ați beneficiat de transport gratuit, la returnarea banilor se va reține costul de transport (16.99 RON).

 6. Va rugam sa ne acordati un termen de 15 zile de la data primirii coletului pentru solutionarea returului dvs.

Atenție

Banii se returnează într-un cont bancar IBAN valid care trebuie să fie pe numele clientului. Nu se pot returna banii în colete, prin curier sau altă metodă. Vă mulțumim de înțelegere.

 

            Echipa bebeto.ro verifică calitatea fiecărui articol în parte oferindu-ți astfel garanția că articolele comandate sunt într-o stare impecabilă. În cazul unei excepții (produsele au defecte, etc) ne asumăm răspunderea și îți vom înlocui produsul cu unul identic (model, mărime , culoare) în măsura în care este în stoc. Noi vom suport toate costurile aferente schimbului.

* Descarca formularul de retur:  https://s.cdnmpro.com/274819473/content/formular-retur.pdf