Transport si retururi

Procedura de retur a magazinului online www.bebeto.ro

Dacă te răzgândești în legătură cu comanda nu este nicio problemă, ai dreptul să returnezi articolul/articolele comandate iar noi îți vom inapoia banii înapoi.

  • Nu se pot restitui produsele folosite, deteriorate sau care prezintă urme de purtare.
  • Orice retur care nu respectă politica de retur a magazinului bebeto.ro poate fi refuzat!
  • Produsele pot fi returnate indiferent de motiv in maxim 14 zile calendaristice de la data expedierii din depozitul Bebeto! 

  Procedura de retur a produselor.

            În cazul în care doriți să returnati produsul este necesar să urmați următorii pași:

  1. Contactați magazinul nostru prin mesaj pe pagina de Facebook (Scrie Mesaj), email (contact@bebeto.ro ) sau telefonic la  0770623830 Personalul nostru va răspunde în cel mai scurt timp, orarul nostru fiind următorul: Luni-Vineri 09.00- 15.00 . Menționați că doriți un retur de produse.
  2. Veți primi o notificare prin email, sms sau telefonic care confirmă cererea de retur
  3. Între timp vă rugăm să ambalați produsul în ambalajul original, cel de la primire.
  4. Completați formularul de retur  (https://s.cdnmpro.com/274819473/content/formular-retur.pdf din colet sau trimiteti-ne numarul de cont si denumirea beneficiarului contului prin email sau mesaj privat.  Introduceti formularul de retur inapoi în colet alături de produsele returnate. Banii se vor returna în contul dvs.  în maxim 3-5 zile lucratoare, de la momentul în care am intrat in posesia coletului. Veti primi un email sau mesaj de notificare in momentul in care am virat banii in contul dvs. 
  5. După ce coletul ajunge la noi acesta va fi verificat, pentru ca produsele să nu prezinte urme de uzură sau să nu fie deteriorate/purtate. 
  6. NU se va returna costul transportului. De asemenea în cazul în care pachetul conține produse cadou, promoții, etc, se vor returna și acestea împreună cu produsele. Dacă ați beneficiat de transport gratuit, la returnarea banilor se va reține taxa de transport.

 

            Echipa bebeto.ro verifică calitatea fiecărui articol în parte oferindu-ți astfel garanția că articolele comandate sunt într-o stare impecabilă. În cazul unei excepții (produsele au defecte, etc) ne asumăm răspunderea și îți vom înlocui produsul cu unul identic (model, mărime , culoare) în măsura în care este în stoc. Noi vom suport toate costurile aferente schimbului.

* Descarca formularul de retur:  https://s.cdnmpro.com/274819473/content/formular-retur.pdf